[από την κυρία Μαρία Ιωαννίδου (Περιστέρι)]

Υλικά

  • 3 µεγάλες σουπιές
  • ½ κιλό σπανάκι
  • άνιθο
  • κρεµµυδάκια φρέσκα
  • λάδι, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουµε το σπανάκι µε λίγο λάδι µαζί µε τα κρεµµυδάκια και τον άνιθο. Κόβουµε τα πλοκάµια από τις σουπιές και τα τσιγαρίζουµε µαζί µέχρι να ρουφήξει τα υγρά. Γεµίζουµε τις σουπιές και τις καρφώνουµε µε οδοντογλυφίδα. Σε φούρνο προθερµανσµένο στους 250ο βάζουµε τη γάστρα ή το ταψί µας σκεπασµένο. Είναι έτοιµο µόλις στεγνώσει.